Rum pakket. 3 verschillende soorten Rum van Saison en Lobsters Ginger Ale voor de perfect serve. En kortingscode voor 25% korting op uw volgende aankoop.

Vorige Artikel 3 van 5 Volgende
€ 15,00 (exclusief btw)

Saison Pale

Voor de Saison Pale is een zorgvuldige selectie is gemaakt van destillaten uit 3 verschillende gebieden op de Caribbean Barbados, Trinidad en Jamaica.

De bedoeling van de Master Blender is om de karakters van deze gebieden in een perfecte balans te laten zien en tegelijkertijd de verschillen in elke regio te benadrukken.

DISTILLATIE

De gekozen onbehandelde rum wordt gekozen uit beide traditionele verfijningsmethoden, omdat het uiteindelijke doel een mengsel is dat de rijkdom en intensiteit van de destillatie van melasse in pot nog steeds combineert met de delicatesse en lichtheid van suikerrietdestillatie in kolommen.

BLENDING

Deze rum reizen nu over de oceaan naar Frankrijk om te worden gemengd door Cognac Master Jerome Tessendier. Zijn bedoeling is om een ​​unieke harmonie te creëren met behulp van dezelfde methoden als voor cognac, waarbij de verschillende gebieden worden gecombineerd met hun verschillende florale, fruitige en kruidige aromatische smaken

AFWERKING

De blend rust 3 maanden in volwassen Franse eiken vaten aan de oevers van de rivier de Charente.

Deze laatste stap geeft een vleugje rondheid en zachtheid aan deze frisse, fruitige en bloemige mix.

De rum wordt vervolgens geleidelijk teruggebracht tot 40%; er wordt geen suiker toegevoegd.

2. De Saison RUM

Een zorgvuldige selectie is gemaakt van destillaten uit 3 verschillende gebieden op de Caribische eilanden Barbados, Trinidad en Jamaica.

De bedoeling van de Master Blender is om de bijzonderheden van deze gebieden in een perfecte balans te laten zien, dankzij de rijkdom en intensiteit van de destillatie van melasse in pot stills in combinatie met de delicatesse en lichtheid van de suikerrietdestillatie in kolommen.

VEROUDERING

De geselecteerde rum rijpt voornamelijk tot 5 jaar in Amerikaanse witte eiken vaten.

Deze veroudering vindt plaats in hun oorsprongsgebieden, gebruikmakend van de hitte en specifieke hygrometrie van de Caribische eilanden die een unieke oxidatie geven aan de toekomstige rum, de rijpheid versnellen en de smaken concentreren.

BLENDING

De oude rum reist nu over de oceaan naar Frankrijk om te worden gemengd door Cognac Master Jerome Tessendier. Zijn bedoeling is om een ​​unieke harmonie te creëren met behulp van dezelfde methoden als voor cognac, waarbij de verschillende gebieden worden gecombineerd met hun diverse bloemen, fruitige en kruidige aromatische profielen.

3. SAISON Rum Sherry Cask 42% Vol.

De Sherry Cask is een blend van rum uit Trinidad en Barbados en hebben 5 jaar. in het land van herkomst op Bourbon-vaten gelegen.

Rijping: ze worden vervolgens gerijpt in de Charente, in vaten die eerder Cognac bevatten, en uiteindelijk 3 maanden gerijpt in vaten die eerder Xeres bevatten - Pedro Ximenes. Als gevolg van dit originele rijpingsproces krijgt de rum delicate fruitige aroma's.

Blending: de nieuwste creatie van de Master Blender, Saison Sherry Cask is een unieke rum waarvoor elke batch zorgvuldig is geselecteerd en vervolgens met speciale aandacht is gerijpt om een ​​rijk, complex, verrassend en innovatief aromatisch profiel te verkrijgen.

SAISON Rum sherry vat 42% Vol. GEEN TOEGEVOEGDE SUIKER

PROEFNOTITIES:

Deze rum heeft een royale neus met rode fruitgeuren en een vleugje delicate houtachtige geuren. In de mond is het goed uitgebalanceerd, met tonen van gestoofd rood fruit en verse morello-kersen die het veel delicatesse geven. Fijne hints van kruiden maken deze rum harmonieus compleet. De lange afdronk eindigt op zoet gekonfijt fruit en sherry-tonen.

Oorsprong: 40% Barbados, 60% Trinidad

4. LOBSTERS,

het verhaal… 24 januari 2020
Wie had gedacht dat de volgende dranksensatie uit Oostenrijk komt? Lobsters is drie jaar geleden in Oostenrijk
opgericht door Christoph Humer (Humer = Kreeft = Lobster in het Engels…) en wordt ontwikkeld, geproduceerd en
gedistribueerd door ondernemende Oostenrijkse families. Een puur en eerlijke drank met natuurlijke
ingrediënten en suikerarm. Lobsters is de eerste Oostenrijkse drankfabrikant met uitsluitend suikerarme
dranken in hun gehele assortiment. LOBSTERS is uniek…
Lobsters heeft géén kunstmatige smaak-, zoetstoffen- en additieven nodig. Alleen wat natuurlijk is voert de
boventoon in smaak van het in Salzburg gevestigde bedrijf. Trouw aan het motto „minder suiker – meer
smaak“ bevatten Lobsters dranken tot 50% minder suiker dan vergelijkbare dranken. Op hoogte worden de
flessen afgevuld met bronwater uit het gesteente van de Oostenrijkse Alpen met natuurlijke toevoegingen van
gember, chinin voor bitterstof (gewonnen uit de Chinaboomwortel), citroensap, limoensap, appelsap, ginko en
munt. LOBSTERS minder suiker – meer smaak…
Lobsters zijn met hun innovatieve receptuur de traditionele suiker- light drankjes met zoetstoffen, lichtjaren
vooruit! Geen suikerwater met zoet- en smaaktstoffen, Lobsters doet daar niet aan mee! Geen wonder dat
Lobsters dan ook zeer populair zijn bij fans van premiumdrankjes. Lobsters zijn puur heerlijk verfrissend en dé
premium mixer voor longdrinks en cocktails. Door de unieke en uitgebalanceerde natuurlijke receptuur, haalt
Lobsters de aroma’s van (alcoholische) dranken in de mix naar boven zoals deze bedoeld zijn.
LOBSTERS bevat niets wat het niet nodig heeft…
Om innovatieve, eerlijke en gezondere dranken te produceren, met verfrissende smaken en om anderzijds
consumenten te behoeden voor dranken met veel te veel suiker (“suikerwater met smaakje”), zit diep verankerd
in de filosofie van Lobsters. Lobsters is wat de natuur biedt en laat beleven hoe natuurlijke ingrediënten ook al
weer écht smaken. Weinig suiker, weinig calorieën en géén (nare nasmaak van) zoetstoffen! En nog gezonder
ook... LOBSTERS creëert smaak en maakt dranken in de samenleving gezonder...
Lobsters ondervangt als één van de weinige fabrikanten de suiker – smaak beleving problematiek. Geweldige
smaak, waarin natuurlijke ingrediënten weer op de voorgrond treden en voor een unieke en onderscheidende
smaakbeleving zorgen in het premium segment. Sprankelend wooow...! LOBSTERS innovatieve receptuur...
Ook in de verpakking en logistiek is Lobsters slim, innovatief en duurzaam. Als toeleverancier denkt Lobsters
mee met klanten over duurzaamheid. Minder verpakking, niet zwaar om te handelen voor medewerkers,
minder opslagruimte, géén emballage, géén kratten, géén nietjes of milieu onvriendelijke plastics of tape.
Uitsluitend kleine recyclebare compacte kartonnen dozen met 24 flessen. Ook in 4-pack leverbaar.
LOBSTERS denkt duurzaam...
In Oostenrijk staan de Lobsters volop in de markt en vinden hun weg naar de consument via het gastronomie,
hotellerie- en retailkanaal. Lobsters worden geschonken in het vooraanstaande Hotel Sacher in Wenen (van de
Sachertaart...), in het gerenommeerde Tomaselli in Salzburg (oudste Oostenrijkse koffiehuis sinds 1705). SPAR,
één van Oostenrijk grootste retailketens, heeft de Lobsters als meest belovende drink van dit moment in hun
schappen staan... LOBSTERS hét talent van dit moment…

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.
© 2019 - 2022 MixxiM | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.