Sorteer op
  • Foamee
    Foamee
  • FOAMEE Sample
    FOAMEE Sample

FOAMEE

Foamee.

Foamee is een nieuw product dat zorgt voor een perfecte schuimlaag op uw cocktails.

FOAMEE® is gemaakt door innovatieve mixoloog Alexandr Afrikanov uit Estland, en verkoopt al in Azië en diverse andere landen in Europa en het bestaan vanaf november 2018.

FOAMEE® is een innovatief voedingsadditief gemaakt van volledig natuurlijk ingrediënten die u helpen uw ingrediëntkosten te verlagen, verbetert uw cocktails en zorgt voor een langdurig romige schuim dat de smaak van uw producten zal absorberen en zal de presentatie verrijken en helpen om toegevoegde waarde te creëren voor het eindproduct van uw bar. Van eenvoudige ijsthee met schuimlaag tot en met de meest complexe cocktails.

FOAMEE® kan u helpen om op een hygiënische, eenvoudige en schone manier te realiseren dat u uw cocktails met een fanatische schuimlaag kunt presenteren.

FOAMEE is Vegan & Halal.

In het verleden gebruikte u voor uw schuimlaag het eiwit van een ei dat u eerst moest scheiden van het eigeel. Hieraan zitten toch nog wel wat risico’s. Een ei is ca een week houdbaar. Foamee is een jaar houdbaar. Een ei kan besmet raken met salmonella bacteriën, dit kan bij foamee niet gebeuren.

Ook zijn de kosten veel lager, voor een Cocktail vervaardigd met een foamee schuimlaag bent u ca 6 euro cent extra kwijt een ei kost u al gauw tussen de 15 en 20 cent per Cocktail.

Winkelwagen

© 2019 - 2021 MixxiM | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.